Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
34%

Jeepers Creepers: Reborn (2021)

Jeepers Creepers: Reborn
Filmadatlap
 
12
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Videók (2)

 
Kóborló   2022. 11. 15.

legújabb vélemény

3
A 2022-es év egyik legnagyobb csalódása számomra horrorfilmes felhozatalban

Jeepers Creepers avagy az Aki bújt, aki nem horrorfilmes széria immáron a negyedik felvonásához érkezett, és be kell, hogy valljam, őszintén meg fogok lepődni, ha valaha is vissza fog majd még találni eme franchise a minőségi szórakoztatás útjára (am... teljes kritika»

 
tony6   2022. 07. 19.

1

Az eredeti egy remek horrorfilm volt, ez a szörnyszülött csak tönkretette az örökségét.

 
despy   2022. 10. 05.

1

A színészi játék kínosan rossz volt. A rendező teljesen elrontotta az általunk ismert és szeretett főgonoszt. Egyáltalán nem ajánlom ezt a filmet. Maradjatok távol tőle, amennyire csak tudtok.

 
Eastern79   2022. 11. 12.

0
A sorozat leggyengyébb része

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Jeepers Creepers erőssége abban rejlett, hogy a misztikumot remekül ötvözte a horror sötét világával. Nem öncélú vérfürdő volt, hanem egy jól kitalált sötét fantasy, és bár a legelső részt a többi sem múlta felül, ez valószínűleg megásta a franchise sírját. A történet, azon túl, hogy sablonos, hemzseg a logikai bakiktól. A szörnyet már az első percektől fogva mutogatják, hozzáadtak egy teljesen felesleges woodoo vonalat, ráadásul a színészi teljesítmény is egyenesen pocsék, hangulata meg egyáltalán nincs, legalábbis ami méltó lenne egy horrorfilmhez. Kár volt elkészíteni, ötlettelen, gyenge folytatás.

 
itsmeh3stegh.05   2022. 10. 23.

0
Hatalmas csalódás!!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ekkorát csalódni filmben rég csalódtam. Vannak filmek, amiről tudom, hogy olcsó zs kategóriás, de ez a filmsorozat nem annak indult. Az első rész mai napig kedvencem. A második egy fokkal gyengébb volt, de még az is elmegy. A harmadik egyáltalán nem mutatott újat, ráadásul a két rész között játszódik, tehát nem is annyira fontos. Az önjáró turbókocsi már vicc volt. Ez az új rész viszont viccnek is rossz! A színészek kínosan gyengék, a Creeper az ijesztően furcsa lényből egy gagyi maszkos gyenge lénnyé vált. Sokkal jobbra számítottam, az első 2001-es részhez képest húsz évvel később sikerült lerontani a Creeper személyét. Próbálom elfelejteni ezt és az előző részt, és várok egy ijesztő, sötét részre. Hátha jön egyszer egy méltó folytatás.

 

A film forgatását 2020 decemberében kezdték meg és 2021 februárjában fejezték be.

(Kóborló )
 

A filmbéli Chase karakterét alakító Imran Adams színésznek ez volt az első egész estés filmje. Ezelőtt csupán rövidfilmekben és tévésorozatokban vállalt szerepet.

(Kóborló )
 

A filmben van egy szóbeli utalás Timo Vuorensola, a rendező egy korábbi filmjére, a 2012-es Iron Sky-ra.

(Kóborló )
 

Ezt a részt sokkal inkább a 2018-ban útjára indított képregénysorozat inspirálta, mint a korábbi három film.

(Kóborló )
 

A film mindössze három napig volt elérhető az amerikai és az angliai mozik műsorkínálatában.

(Kóborló )
 
Ha szerettétek az első két epizódot, akkor tilos megnéznetek; ha még nem láttatok egyetlen Jeepers Creepers részt, akkor a közelébe ne menjetek. Amennyiben csak úgy unatkozásképpen pillantanátok rá, mert éppen nincs más a közelben, szintén ne tegyétek. Ha nem volt elég rossz nektek harmadik, csakis akkor vegyétek a fáradságot. Mindenkinek, minden más esetben messzire kerülendő! több»