Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
43%

Jeepers Creepers 3: Cathedral (2017)

Jeepers Creepers 3
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
5
Videók

Galéria (11)

Videók (5)

 
Kóborló   2022. 11. 14.

legújabb vélemény

0
Aki bújt, aki nem 1.5

Emlékszem, amikor először láttam az első két részét az Aki bújt, aki nem filmeknek, megvoltam elégedve velük, így pedig mondhatnám, igazán izgatottan vártam a harmadik felvonását (amire nem kevesebb mint 14 évet kellett várni). De hogy mennyire érte ... teljes kritika»

 
BRANTON Nézhetetlen  2022. 08. 11.

2
Utazás korrektből Asylumba

A címmel össze is foglaltam azt, amit érzek a széria kapcsán. Nehéz is mit írnom a harmadik részről, mert az egész irományom negatív hangvételű lenne. Ettől függetlenül nem ússza meg azt a borús menetet, amit a nézőkre mért rá ez a mocsok. Victor Sal... teljes kritika»

 
BoBamburg   2022. 02. 01.

1

Rémesen gyenge és rémesen felesleges folytatás. Mármint persze, adja magát, hogy 23 évvel az első után jó dobás egy új rész (bár ki se várták becsületesen a 23 évet a készítők), de ez borzalmas lett. És félő, hogy nem ez volt az utolsó próbálkozás a film újramelegítésére.

 
OrSi   2017. 03. 10.

1

Végül is nem volt teljesen nézhetetlen a film. Amit nagyon hiányoltam belőle az a jól összeszedett és felépített dramaturgia, mivel egész végig csak csapongott az egész.

 
Sziszi   2017. 03. 15.

1

Zavarban vagyok, mert annyira semmitmondó ez a film. Próbál nagyon rejtegetni dolgokat, a semmiért. Ez annyira frusztráló, hogy a kiszámítható végkimenetel után semmi valódi katarzist nem élhetünk át.

 
Szilonka   2017. 06. 06.

0

Semmi különös nincs a filmben, már-már unalmas. Igazából az első kettő rész sem tetszett, de gondolom kivégzem a sorozatot.

 
Márton Nézhetetlen  2018. 12. 07.

0
Folytatást ide...na de így!

Szerettem az első részét és nem voltak nagy gondjaim a második résszel sem, de amit itt láthattam...az egyszerűen értékelhetetlen volt számomra! Kimondottan egy kellemes kis horrorfilmnek számított nálam a 2000-es évek elején bemutatott kis költségve... teljes kritika»

A film összbevétele 4 017 852 dollár volt (imdb.com).

 

A film felvételeit 2017. február 20-án kezdték meg és 2017. április 1-én fejezték be.

(Kóborló )
 

Az amerikai mozikban egy 100 perces változatot mutattak be, viszont azoknak, akik nem tudták a filmet megtekinteni a mozikban, be kellett érniük a rövidebb, 90 perces változattal, ugyanis ezt a rövidebb változatot adták ki blu-ray-en és dvd-n.

(Kóborló )
 

Az első rész főhősnőjét alakító Gina Philips színésznőt azzal győzték meg, hogy vállaljon egy apróbb szerepet ebben a részben, hogy felvázolták neki a lehetséges negyedik rész forgatókönyvét, ahol ismételten ő lett volna az egyik főszereplő, de ez végül nem valósult meg.

(Kóborló )
 

Meg Wright színésznő eredetileg a filmbéli Addison szerepére jelentkezett, de azt végül Gabrielle Haugh színésznő kapta meg. Végül Victor Salva, a film forgatókönyvírója és rendezője mégis szerepeltette a filmben Meg Wright színésznőt, egy apróbb szerepben.

(Kóborló )
 

Victor Salva már 2005-ben megírta a forgatókönyvet, de a forgalmazó stúdió, az MGM nem érdeklődött a harmadik rész iránt, ezért 2015-ben teljesen új forgatókönyvet kellett készíteni a filmhez.

(Kóborló )
 
Victor Salva slasher franchise-jának legújabb epizódjával kapcsolatban szerintem csak egyetlen kardinális kérdés merül fel mindenkiben. Mégpedig az, hogy az AZ után szabadon, csak és kizárólag 23. évente, pont 23 napra feltámadó, emberhúsra éhes, félelmet szagoló misztikus szörnyeteg erős közepes érdemjeggyel jutalmazott első két része után megérte-e 14 (!) évet várni erre a harmadik installációjára? A folytatásból minden kiderül. Értékelés: 5/10 több»