Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
48

Jeepers Creepers 3: Cathedral (2017)

Jeepers Creepers 3: Cathedral
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
5
Videók
 
Szilonka   2017. 06. 06.

Semmi különös nincs a filmben, már-már unalmas. Igazából az első kettő rész sem tetszett, de gondolom kivégzem a sorozatot.

 
Sziszi   2017. 03. 15.

Zavarban vagyok, mert annyira semmitmondó ez a film. Próbál nagyon rejtegetni dolgokat, a semmiért. Ez annyira frusztráló, hogy a kiszámítható végkimenetel után semmi valódi katarzist nem élhetünk át.


 
OrSi   2017. 03. 10.

Végül is nem volt teljesen nézhetetlen a film. Amit nagyon hiányoltam belőle az a jól összeszedett és felépített dramaturgia, mivel egész végig csak csapongott az egész.

 
Márton Nézhetetlen  2018. 12. 07.
Folytatást ide...na de így!

Szerettem az első részét és nem voltak nagy gondjaim a második résszel sem, de amit itt láthattam...az egyszerűen értékelhetetlen volt számomra! Kimondottan egy kellemes kis horrorfilmnek számított nálam a 2000-es évek elején bemutatott kis költségvetésű Jeepers Creepers (itthon az Aki bújt, aki nem címet kapta)! Nem akarta megreformálni a horror műfaját, mégis sikerült egy elég nagynak mondható rajongótábort kialakítania magának! Idővel még azt is sikerült elérnie az első két részének, hogy a szörnye egyfajta kult státuszt ért el, a maga elpusztíthatatlan és egyfajta misztikus háttere miatt (még akkor is, ha a megvalósítása nem volt a legjobb, de legalább elég karakteres lett)! Ezért hát re... több»

 
Kentaur27   2017. 11. 09.

A Filmről: Csalódás volt számomra , 14-évet kellett várni a folytatásra a Méltó folytatásra , de nem így történt. A Forgatókönyv 0 , mint a színészek is. Sokkal többet vártam.

 
Victor Salva slasher franchise-jának legújabb epizódjával kapcsolatban szerintem csak egyetlen kardinális kérdés merül fel mindenkiben. Mégpedig az, hogy az AZ után szabadon, csak és kizárólag 23. évente, pont 23 napra feltámadó, emberhúsra éhes, félelmet szagoló misztikus szörnyeteg erős közepes érdemjeggyel jutalmazott első két része után megérte-e 14 (!) évet várni erre a harmadik installációjára? A folytatásból minden kiderül. Értékelés: 5/10 több»
 

A folytatás 2015. szeptember 11-én kapott zöld utat a Myriad Pictures-től.

(dulkap)
 

Az első részben használt terepjáró egy maryland-i magángyűjtő tulajdonában van és egy raktárban tartotta várva, hogy elkészüljön a harmadik rész.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.