2022.08.11 19:17 BRANTON Nézhetetlen Olvasottság: <100x
2

Utazás korrektből Asylumba

A címmel össze is foglaltam azt, amit érzek a széria kapcsán. Nehéz is mit írnom a harmadik részről, mert az egész irományom negatív hangvételű lenne. Ettől függetlenül nem ússza meg azt a borús menetet, amit a nézőkre mért rá ez a mocsok. Victor Salva egy egészen kellemes első részt rendezett, amiről kellemes élményeim vannak.

A 90 percből összességében fél órát nagyon erősnek ítélek, az az első és utolsó 15 perc. A közöttük lévő egy óra sem rossz, inkább korrekt elnevezést mondanék rá. A második epizódnak már irdatlan kevés jó pillanata volt, de azért még volt, na. Nem jött be, szerintem egy gyenge mozi, de még simán nézhető.

Utazás korrektből Asylumba

Salvanak voltak botrányai, konkrétan egy pedofil. Nem is mennék bele ebbe bővebben, erről a bíróság már úgyis tárgyalt. Persze, a rövid véleményem megvan róla, ami konkrétan annyi, hogy egy sz*rf*szú. Lássuk a harmadik epizódot! Ami szerethető, értékelhető volt, az itt maximálisan hiányzik. Creeper tekintélye odaveszett, a borzongás odaveszett, a lélek odaveszett. Olyan alkotás ez, melyet a hanyagsággal jellemezni még kedves dolog is. A történet nettó baromság, mintha egy 5 éves kisgyerek képzelgéseit követnénk nyomon. A költségvetés egy Coopos parizerével egyenlő, amely nem is lenne akkora gond, ha ügyesen használná a pedomaci. Nagy bennem a dilemma, hogy ez az ember hogy tudott egy korrekt első részt rendezni? Nem jutok dűlőre, de ezt már megszoktam, mikor ilyen borzalommal szembesülök, mint a Jeepers Creepers harmadik része. Az alacsony büdzsé miatt a CGI rettenetes, ezáltal nevetséges a produktum. Nincs semmiféle feszkó, de röhejes pillanat annál több. A film elég erősen meg van vágva, hiszen eredetileg 2 óra környékén volt a játékidő, csak Salva és a Syfy-csatorna közötti szerződés okán lett meglépve ez a ballépés. Abszolúte nem vagyok rajongó, sőt, még csak nem is vártam a harmadik részt, de hatalmas csalódás volt. Az a szűk rajongói tábor, milyen dühös lehetett eme szutyok láttán! Horrornak vicces, vígjátéknak siralmas, akkor mi ez? Kérdezem, mint Borat, hogy mi fajta kutya ez? Nem tudom, de az biztos, hogy egy elcseszett valami. Megnéztem, hogy aki ezt olvassa, és még nem látta a filmet, annak ne kelljen!

akció | horror | misztikus | thriller

A film az előző részekből megismert szörnyeteg 23 napig tartó lakmározásának utolsó napjára koncentrál. Ekkor ugyanis Tubbs őrmester csapatával együtt elhatározza, hogy... több»

2