Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (március 20-26.)

A következő hét sem múlhat el új filmek és sorozatok nélkül, amelyek a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók kínálatába érkeznek. A soron következő listában összeválogattunk néhányat azok közül, amelyeket a Netflix, HBO Max, Apple TV+ és a Telekom TV GO műsorán láthatunk az elkövetkező napokban. Minden premier elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO

Az ország minden tájáról fanatikusok, gorehoundok és horrorrajongók százai özönlenek Louisianába a legendás Horror Hound Fesztiválra. Köztük van Sam (Gabriel Freilich) és... több»

Timo Vuorensola rendező amerikai debütálása, a Jeepers Creepers: Reborn egy horrorfilm, amelyet Jake Seal és Sean-Michael Argo írtak, a főszerepeket Sydney Craven és Imran Adams játszották, valamint felbukkant Dee Wallace és Gary Graham is. Victor Salva Jeepers Creepers-trilógiájának rebootja egy új trilógiát indított útjára. A film a Horror Hound fesztiválon játszódik, amely több száz csodabogarat és megrögzött horrorrajongót vonz a környékről. Köztük van Chase is, akit barátnője, Laine kísér el. Útközben Laine megmagyarázhatatlan előérzeteket és nyugtalanító látomásokat kezd tapasztalni, amelyek a város múltjához, és különösen a helyi legendához, a Creeperhez kapcsolódnak. Amikor a fesztivál elkezdődik, a lány azt hiszi, hogy valami természetfelettit idéztek a helyszínre, és hogy ő áll az egésznek a középpontjában.
#4

zenés

Apple TV+

Reese Witherspoon és Kacey Musgraves csatlakoznak Jimmie Allenhez, Mickey Guytonhoz és Orville Peckhez, hogy megtalálják a country zene következő nagy sztárjelöltjét ebben a zenés... több»

A sorozat egy újfajta versenyt mutat be, amely a countryzene korlátait ledöntve rendkívüli lehetőséget biztosít a világ minden tájáról érkező, sokszínű és innovatív művészeknek.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat bemutatja, mi történt 1993-ban a texasi Wacóban, amikor David Koresh szektavezér az 51 napig tartó ostrom során szembeszállt a szövetségi kormánnyal. több»

Rendező: Tiller Russell
A Netflix háromrészes dokumentumfilm-sorozata átfogó és magával ragadó beszámolót nyújt azokról az eseményekről, amelyek David Koresh szektájának 51 napos ostroma során történtek 1993-ban a texasi Wacóban, amikor szembeszálltak a szövetségi kormánnyal. A konfliktus heves tűzharccal kezdődött, és végül egy tüzes tragédiába torkollott, amelyet az országos televízió is közvetített. Az esemény 30. évfordulóján megjelenő sorozatot a neves filmrendező, Tiller Russell rendezte. Exkluzív hozzáférést biztosít az FBI válságtárgyalási egységének korábban fel nem fedezett videokazettáihoz, a híradóban készült, soha nyilvánosságra nem hozott nyers felvételekhez és az FBI felvételeihez.
#2

69 Éjjeli ügynök  (2023)

(20)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

Az Éjjeli ügynök egy akció-thriller, amelynek középpontjában egy fiatal FBI-ügynök áll, aki a Fehér Ház alagsorában állomásozik, és akinek az a feladata, hogy felvegye a telefont, amely soha nem csörög. Egy éjszaka azonban végre megszólal a telefon, és ez egy nagy tétekkel teli, súlyos veszélyt jelentő összeesküvésbe sodorja, amely végül egy, a hatalom szívébe, az elnöki irodába vezető hajszában csúcsosodik ki. A thriller Matthew Quirk regénye alapján készült.
#1

70 Pancser police  (2010)

(24) (7)

akció | krimi | vígjáték

HBO Max

Allen (Will Ferrell) egy megbízható, papírmunkát végző rendőr. Társa, Terry (Mark Wahlberg) terepen szeret lenni, de gyorsabban lő, mint gondolkodik. Példaképeik Danson és... több»

A Pancser Police egy 2010-ben készült akcióvígjáték Adam McKay rendezésében, aki Chris Henchyvel közösen írta a filmet. A főszerepekben Will Ferrell és Mark Wahlberg láthatóak, a mellékszerepekben pedig Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson, Samuel L. Jackson és Dwayne Johnson. A filmben megismerhetünk egy rendőrpárost, akik eddig unalmas melókkal tengették hétköznapjaikat, azonban egy szerencsés/szerencsétlen baleset következtében az őrs ászaivá válnak. Ez a film a negyedik Ferrell és McKay öt közös munkája közül, amelyek A híres Ron Burgundy legendája (2004), a Taplógáz (2006), a Tesó-Tusa (2008), illeve a Ron Burgundy: A legenda folytatódik (2013). Továbbá ez az első a Ferrell és Wahlberg három közös munkája közül, akik később a Megjött Apuci (2015) és a Megjött apuci 2 (2017) című filmekben játszottak újra együtt.