2018.12.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Aki még emlékszik a Közveszélyes Munkakerülő nevű flashjtáék-blogra, most elmorzsolhat egy nosztalgikus könnycseppet a szeme sarkában. A Paramount stúdió kijött egy szuper retró flashjátékkal, amelyben ŰrDongóként küzdhetünk a különféle ellenfelekkel a régi szép munkakerülős idők tiszteletére.

Retrójáték készült az Űrdongóhoz

A stúdió egyébként új szuperfilmjét, az Űrdongót támogatja ezzel, a retróhangulatot pedig az okozza, hogy a produkció eredettörténetet mesél el, azaz visszamegy a Transformers-történelem kezdetére, a nyolcvanas évekbe, amikor a sárga robot megérkezik a Földre. ŰrDongó egy lázadó kamaszlánnyal, Charlie-val (Hailee Steinfeld) köt barátságot, hogy együtt küzdjenek az őket harcoljanak a gonosz intergalaktikus robotok és a földi katonák ellen.

A játék itt érhető el: http://www.bumblebeemovie.com/game/intl/hu

A stúdió azt reméli, hogy a film sikere új lendületet ad a több mint egy évtizede futó Transformers-sorozatnak, megtartván a régi rajongókat, miközben újakat is meghódít.

75 Űrdongó  (2018)

akció | kaland | sci-fi

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi... több»

(UIP Duna)