Nem kérdés, hogy a legtöbbek számára a Marvel filmesuniverzum talán egyik legkedveltebb színésze Robert Downey Jr. Ezen a ponton szeretnénk jelezni, hogy cikkünk cselekményleírást tartalmazhat a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban.

Közel két hónapja már, hogy a hazai mozikba is megérkezett a stúdió gigaprodukciója, amely egy tíz éves korszakot zárt le a Marvel szuperhősfilmjeinek történetében. A rajongók pedig lassan-lassan megbarátkoznak azzal a ténnyel, hogy Robert Downey Jr. nem ölti magára többé Vasember páncélját.

Pókembert alakító Tom Holland egy friss interjúban pedig elárulta, mennyire érzelmileg megterhelő volt számára annak jelenetnek a felvétele, amelyben Tony Stark meghal. „Nem volt forgatókönyv erre a jelenetre. Csupán Kevin Feige, a Russo fivérek, Robert Dorney Jr., Gwyneth PaltrowDon Cheadle és én voltunk jelen. Nagyjából elmondták, mi fog történni, a többit pedig rögtönöznünk kellett” – mesélte a fiatal színész.

A napokban számoltunk be arról, hogy a Marvel rövidesen a Végjáték egy 6 perccel bővített változatát küldi újra a mozikba, amely várhatóan nem csupán a legelszántabb rajongókat csalogatja be újra a mozikba, így várhatóan a produkció ismét hatalmas bevételt hozhat a kasszáknál, ezzel pedig akár fölényesen listavezetővé válhat minden idők legmagasabb bevételét termelők filmek között.

Maga Robert Downey Jr. is posztolt az eseménnyel kapcsolatban az egyik közösségi oldalán, amelyben mindenkit arra bíztat, hogy üljön be a re-relase vetítéseire. Kétség sem fér hozzá, hogy Downey Jr. sok rajongókra képes hatást gyakorolni, így várhatóan újra megrohamozzák a mozik kasszáit, a Végjáték új kiadása pedig már holnap a mozikba kerül.