79 Batman  (2022)

Az elmúlt hetekben nem érkeztek túlságosan jó hírek a Matt Reeves rendezésében készülő Batmanről. Mint kiderült, maga a címszerepet alakító Robert Pattinson is koronavírusos, így igencsak bizonytalanná vált a helyzet a munkálatok során.

Úgy tűnik, hogy a színész már felgyógyult, és vissza is tért a forgatásra, ahol a film előzetesében már látott temetés jelenetén dolgoznak tovább. Pattinson visszatéréséről néhány fotó is tanúskodik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More The Batman pics. @hero.daily @batman_dccomics @batmanknightfan @bat_universe @dceubat @the.batman2021 @the.batman @long_live_the_bat_ @gothambatgram @dc.marvel.unite @dcgramm @dccomics @dcnewsfeed @_dcnews @wdcfilms @dccomicsfinest @dccomics_unlimited @thedcuniverse @everything_dcucomics @multiversedc @dccomicsunited @dc_nation_universe itsryanunicomb @worldofdcfilms @dccomicsvault @dc_marvel_fans #batman #thebatman #robertpattinson #joker #gotham @gothamknightreturns @wbpictures #photoshop #edits #ootd #comicbooks #comiccon #comics @thegothamvault @heroic_comics @_geek.arts_ #bvs @variant_official @heroes_united @saadleup #batmanvsuperman

John Regan (@johnkregan) által megosztott bejegyzés, Okt 12., 2020, időpont: 3:56 (PDT időzóna szerint)

A képek már önmagukban is is beszédesek, a beállításban ugyanis tüntetők egy csoportja is látható, akik táblákat tartanak fel, így könnyen lehet, hogy a Batman központi témája akár a Jokerhez is kapcsolódhat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More bts The Batman pics #brucewayne @hero.daily @batman_dccomics @batmanknightfan @bat_universe @dceubat @the.batman2021 @the.batman @long_live_the_bat_ @gothambatgram @dc.marvel.unite @dcgramm @dccomics @dcnewsfeed @_dcnews @wdcfilms @dccomicsfinest @dccomics_unlimited @thedcuniverse @everything_dcucomics @multiversedc @dccomicsunited @dc_nation_universe itsryanunicomb @worldofdcfilms @dccomicsvault @dc_marvel_fans #batman #thebatman #robertpattinson #joker #gotham @gothamknightreturns @wbpictures #photoshop #edits #ootd #comicbooks #comiccon #comics @thegothamvault @heroic_comics @_geek.arts_ #bvs @variant_official @heroes_united @saadleup #batmanvsuperman

John Regan (@johnkregan) által megosztott bejegyzés, Okt 12., 2020, időpont: 3:59 (PDT időzóna szerint)

A produkció jövője mindenesetre kérdéses, a korábbi tervek szerint ugyanis 2021. októberében került volna a mozikba a Batman, nagyon úgy tűnik azonban, hogy a rajongóknak 2022. márciusáig kell majd várniuk a premierre.