Rozsomák szerepére gyúrta ki magát Daniel Radcliffe? Megszólalt a színész

Bár Daniel Radcliffe egy évvel ezelőtt nyilvánvalóvá tette, hogy tévesek azok a pletykák, miszerint Rozsomák szerepére pályázna, a színész most ismét kénytelen volt megszólalni a téma kapcsán.

Merthogy a színész részt vett a Vogue magazin hazugságvizsgáló tesztjén, amely során ez a sokak által vitatott kérdés is felmerült, hiszen Radcliffe a Csodatévők sorozat fináléjában megvillantotta az izmait, ami óhatatlanul is arra engedett következtetni, hogy nagyon készülhet valamire.

“Igen. Azért lettem izmos, mert megszállott vagyok. Láthattátok a szüleimet, igazi fitness őrültek, szóval ez így öröklődött nálam is. De nem, szó sincs Rozsomákról. Hízelgő ezt hallani, de nem” - szögezte le Radcliffe.

Radcliffe egy évvel ezelőtt a GQ magazinnak azt mondta, hogy minden olyan szalagcím, amely azt állítja, csupán híresztelés. “Időről időre megunom, hogy értelmesen válaszoljak a kérdésekre, ezért csak viccelődöm, mint a minap, és ez valahogy újra felszította a pletykákat, de semmi sem történik” - mondta a színész az Entertainment Weekly magazinnak.

Rozsomák szerepére egyébként is üresedés, hiszen maga Hugh Jackman visszatér Loganként a Deadpool 3-ban.

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

A sorozat újabb évada a középkorban játszódik. Bár az igazságtalan bérezés, a korabeli orvoslás és az iskolázatlanság valamennyi ember életét megkeseríti, a főszereplők... több»