Már csak egyet kell aludni, és megérkezik a hazai mozikba is a Sokkal több mint testőr második része, Salma Hayek, Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson triója pedig garantáltan hozzák az akciót.

Hayek és Reynolds pedig a Good Morning America című műsornak adott interjúban egy igencsak különös választ adtak arra, hogy a való életben melyikük is lenne talpraesettebb testőr. Reynolds számára a helyzet egyértelmű, amelyet ki is fejtett:

“Sam és én visszük a showt, de nagyon könnyen elhasalunk, azt gondolom, hogy Salma csodálatos testőr lenne, ezt pedig egyáltalán nem túlzás a részemről. Ha eldurvulnának a dolgok odakint a világban, Salma lenne az első, akit felkeresek, a felsőtestemre csatolnám, úgy rohannék keresztül a veszélyes helyzeteken” - jegyezte meg Reynolds.

Hayek természtesen mindezt igazi bóknak vette, majd ő maga is megjegyezte, hogy Reynolds kiváló partner lenne, hiszen mindig tudja, mit kell tenni a szoros helyzetekben, ő maga pedig csakugyan testőr lenne szívesebben, aki medvemamaként védi a szeretteit.