Ryan Reynolds megmutatta magát: milyen volt először kosztümben

Ryan Reynolds annyira együtt él Deadpool szerepével, hogy az ijesztő és a zseniális határán mozog – de az még mindig bizonyos, hogy keresve sem találhattak volna nála jobb Deadpoolt.

A színészről – legalábbis arról, amit a szociális médiában művel – süt, hogy nem csak profin marketingeli a filmet, hanem még gyermeteg rajongással is viseltetik a karakter iránt. Nemrég a Twitteren osztott meg magáról egy képet, amelyek először viseli Deadpool jelmezét – a jelenetet pedig úgy aposztrofálja, hogy ’Milyen tiszta. Milyen ártatlan. Mind a ketten azok voltunk’ – 2015-ben.

És valóban, akkor még tényleg frissnek tűnt a szerkó – ám az elmúlt két filmben számtalan durvábbnál durvább balesetet, robbanást, harcot, csatát, golyózáport, tüzet, küzdelmet és még ki tudja, mit kellett elszenvednie. Nem csoda, ha koszolódik.

Ám még hátrébb ugorhatunk az időben, ha van hozzá kedvünk: az X-Men francise producere, Simon Kinberg is megosztott egy fotót Reynoldsról, amin életében először próbálja fel a még el sem készült jelmezt – és amin nagyjából úgy néz ki, mint az anyja elbaltázott farsangi jelmezötletének nem kifejezetten örvendő gyerek, aki azon gondolkodik, hogyan fog ebben elmenni vécére.

 

The first fitting for the suit way back when. @vancityreynolds @spanx @deadpoolmovie

Simon Kinberg (@simondavidkinberg) által megosztott bejegyzés,

Máj 17., 2018, időpont: 7:08 (PDT időzóna szerint)

Egy interjúban Reynolds elmondta, hogy megtartotta az első film jelmezét, mert „10 évet kellett várnom rá, hogy megcsináljam a filmet, persze hogy megtartom azt a kib___tt jelmezt”.

A színész azt is elmondta, hogy az új filmhez kicsit javítottak a jelmezen – de ezt ahhoz hasonlította, amikor a telefonod frissítést ajánl fel, és csak lecseréli a betűtípust, de semmi komoly dolog nem történik. Illetve semmi olyan nem történt a jelmezzel, ami lehetővé tette volna, hogy a színész 20 percen belül találja meg a szükséges szerszámát ahhoz, hogy el tudjon ugrani a klotyóra.

Ezt a megjegyzést mindenesetre érdemes megjegyeznie a jelmezesnek a következő X-Force és Deadpool-filmek kapcsán.