Egy megrázó esetet idézett fel Sharon Stone (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) egy friss interjúban, amelyben elmondta, hogy az Elemi ösztönben való szerepvállalása teljesen felforgatta az életét.

A színésznő az InStyle magazinnak beszélt arról, hogy 1994-ben O.J. Simpson hírhedtté vált autós üldözés ideje alatt a rendőrségnek el kellett bújtatnia őt. Stone elmondta, hogy a Los Angeles-i rendőrség egy osztagot küldött a házához, és arra utasította, hogy a saját védelme érdekében 10 percen belül csomagoljon össze.

Annak ellenére, hogy nem volt kapcsolata Simpsonnal, Stone eleget tett a rendőrségi utasításnak, rávilágítva a szürreális és kaotikus körülményekre, amelyek körülvették őt, így akkor egy szállodában rejteték őt el, ahol folyamatos védelem alatt állt.

Stone azt is elmondta, hogy listát vezet azokról a férfiakról, akik Hollywoodban mindig is rosszul bántak vele és visszaéltek a bizalmával. “A lista egyfajta szembesítésként szolgál a magam számára, hogy lehetőséget adjak egyúttal azok számára, akik bántottak, hogy helyrehozzák a dolgokat” - mondta a színésznő.

A színésznő azt is hozzátette, hogy manapság az olyan színésznők, mint Jennifer Lawrence és Nicole Kidman hasonló kihívásokkal néznek szembe, bár a filmes iparág jelentős változáson ment keresztül az elmúlt években.

dráma | erotikus | misztikus | thriller

San Franciscóban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, mindegyikük férfi. A gyanú Catherine Tramellre (Sharon Stone) terelődik, ugyanis az írónő az egyik regényében nagyon hasonló... több»