Nancy és Frank Teagarten csodás felsőközéposztály-beli  életel él, nagy házunk van, szép kertjük és drága kocsijuk – és már egyszem gyermekük taníttatását is elintézték, aki épp egyetemre ment. Már semmi dolgunk nem lenne az életben, csak hátradőlni és élvezni, amilyük van – ám pont az a gond, hogy pénzünk nincs.

Veszélyben az otthon, az egyetem és a nyugalom – de a  Salma Hayek és Alec Baldwin alakította házaspárt nem abból a fából faragták, hogy megadják magukat. Az elegáns környéken nekiállnak trükközni, és kiadják egy épp huzamosabb ideig távol lévő szomszéd lakását. Mint utólag kiderül, egy szexuális zaklatásért már elítélt fickónak.

Úgy tűnik, hogy helyzetük egyre inkább súlyosbodik, ők pedig egyre inkább elszántak, hogy visszaszerezzék, amit elvesztettek – és természetesen a lányuk ebből ne tudjon meg semmit. Ó, és közben természetesen folyton isznak. A fergetegesnek ígérkező vígjáték további szereplői között olyan nevek vannak, mint Bridget MoynahanJoe ManganielloTreat WilliamsSasha MitchellAimee Mullins és Tim Rose, és Peter Gaulke forgatókönyvéből Fred Wolf rendező dolgozott. 

Itt a Amit nem akarsz tudni a szüleidről előzetese: