Nem kell félteni Salma Hayeket: ha cikizik, vissza tud vágni. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében az 53 éves színésznő valamilyen egzotikus tengerparttal a háttérben posztolt magáról egy szelfit, és persze továbbra is nagyjából 20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál.

Egy követője azt írt a a kép alá, hogy „túl sok a botox, nem kellett volna”. Mire Salma: „Nem volt botox, de kösz a jó tanácsot, már éppen fontolgattam.”

A poszttal kapcsolatban egyébként a dicsérő kommentek vannak többségben, alátámasztva Rachel Zoe divattervező elhíresült kijelentését, miszerint a színésznő a természet törvényeit meghazudtoló módon visszafelé öregszik. A rajongók minden közösségi platformon folyamatosan győzködik Salma Hayeket, hogy ne feküdjön kés alá, mert úgy szép, ahogy van.

A színésznő tavaly azt nyilatkozta, hogy soha semmit nem változtat mesterségesen a külsején, és maga sem tudja, mitől néz ki olyan jól. Annyi sejtése azért van, hogy a sikereit és a tartós szépségét annak is köszönheti, hogy későn érő típus: 39 évesen ment férjhez (az egyik leggazdagabb francia üzletemberhez, Francois-Henri Pinault-hoz, aki cégcsoportrja élén számos szépségipari luxusmárka tulajdonosa, és vagyonát több mint 33 milliárd dollárra becsülik), és 41 évesen szülte kislányát, Valentinát.

Salma Hayek legújabb vígjátékában, a Mint egy főnökben pont szépségipari nagyágyút játszik, aki rá akarja tenni a kezét egy vállalkozásra, amit két barátnő (Rose ByrneTiffany Haddish) futtatott fel.

A botoxtalan, tengerpartos hátterű Salma Hayek ide kattintva tekinthető meg.