Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
29
Képek
8
Videók
 
Thirst0626 Nézhetetlen  2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Hogy lehet ilyen filmet moziban adni?

Hozzáteszem egyébként sem szoktam moziban vígjátékot nézni, csak most az az eset fordult elő, h unokatesók mentünk négyen. Általában szoktam azért egy trailert nézni arról amire beülünk. Ez most elmaradt. Nem is tudom mit tudnék erre mondani. Jelzők sincsenek rá, mennyire alpári,semmit mondó, butítják az embereket ,már nem csak a tv-ben,hanem a moziban is. Hova jut ez a világ?!????Aki ezt moziba engedte tehet egy szívességet...

 
Norbert93   2020. 03. 26.

Ócska

Régen voltak vállalható "tökös csajos" filmek, amiket az ember még végig is tudott nézni, de újabban egyre inkább vállalhatatlanok, hála a PC nyomásnak. Ez a film is erőltetett, megfelelni vágyó koncepcióval, nulla kreativitással.


 
miki   2020. 03. 10.

A poénokat inkább éreztem erőltetettnek, mint polgárpukkasztónak. Érezhetően ki akartak mozdítani a komfortzónámból, de az igazat megvallva, ez egyszerűen nem jött össze. Nagyon gyenge és fantáziátlan film...

 
TPetty   2020. 03. 06.

Terhesség, divat, kozmetikumok – amiről szó van a filmben. Túljátszott hisztérikus rohamok, veszekedések és további életszerűtlen jelenetek – ami a filmben van. Nem tudom, volt-e akár egy olyan jelenete is, amin nevettem. Vagy én nem értettem meg a lényeget, vagy valóban vacak vígjáték.

 
DarkLion   2020. 03. 09.

Nem tudom, ki a célközönsége ennek és az ehhez hasonló filmeknek, ez egyszerűen nézhetetlen. A sikítozás, ripacskodás, a vulgáris kifejezések céltalan, csupán megszokáson alapuló használata olyan stílust eredményez, ami számomra érthetetlen.

Rose Byrne
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Rose Byrne
Salma Hayek
Rose Byrne
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Rose Byrne
Billy Porter
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Salma Hayek
Rose Byrne
Salma Hayek
Salma Hayek
 
Miguel Arteta rendező mintha soha nem hallott volna a ritmus és az időzítés fogalmáról... több»
 
A Mint egy főnök egy újabb felesleges másfél óra, amit az ember elpazarolhat az életéből. több»

A film összbevétele 27 987 005 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 27 798 890 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 107 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alaposan megosztotta a nézőket és a kritikusokat. Míg az előbbiek 65, utóbbiak mindössze 19 százalékra értékelték a Mint egy főnököt a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

Salma Hayek és a Miguel Arteta rendező immáron második alkalommal dolgozott együtt. Első közös filmjük a 2017-es Beatriz, mint vendég volt.

(hp)
 

Rose Byrne és Jessica St. Clair a 2011-es Koszorúslányok után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.