Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
29
Képek
8
Videók
 
Rics   2020. 07. 03.

legújabb vélemény

Szerintem nem volt rossz, egyszer érdemes megnézni.

 
Norbert93   2020. 03. 26.

Ócska

Régen voltak vállalható "tökös csajos" filmek, amiket az ember még végig is tudott nézni, de újabban egyre inkább vállalhatatlanok, hála a PC nyomásnak. Ez a film is erőltetett, megfelelni vágyó koncepcióval, nulla kreativitással.


 
Thirst0626 Nézhetetlen  2020. 03. 30.

Hogy lehet ilyen filmet moziban adni?

Hozzáteszem egyébként sem szoktam moziban vígjátékot nézni, csak most az az eset fordult elő, h unokatesók mentünk négyen. Általában szoktam azért egy trailert nézni arról amire beülünk. Ez most elmaradt. Nem is tudom mit tudnék erre mondani. Jelzők sincsenek rá, mennyire alpári,semmit mondó, butítják az embereket ,már nem csak a tv-ben,hanem a moziban is. Hova jut ez a világ?!????Aki ezt moziba engedte tehet egy szívességet...

 
miki   2020. 03. 10.

A poénokat inkább éreztem erőltetettnek, mint polgárpukkasztónak. Érezhetően ki akartak mozdítani a komfortzónámból, de az igazat megvallva, ez egyszerűen nem jött össze. Nagyon gyenge és fantáziátlan film...

 
TPetty   2020. 03. 06.

Terhesség, divat, kozmetikumok – amiről szó van a filmben. Túljátszott hisztérikus rohamok, veszekedések és további életszerűtlen jelenetek – ami a filmben van. Nem tudom, volt-e akár egy olyan jelenete is, amin nevettem. Vagy én nem értettem meg a lényeget, vagy valóban vacak vígjáték.

 
Happymami   2020. 03. 09.

Nem tudom, ki a célközönsége ennek és az ehhez hasonló filmeknek, ez egyszerűen nézhetetlen. A sikítozás, ripacskodás, a vulgáris kifejezések céltalan, csupán megszokáson alapuló használata olyan stílust eredményez, ami számomra érthetetlen.

 
rissa   2020. 03. 07.

Próbálok nagyon rövid lenni: Ez a film eszeveszettül alpári. Szerintem egyenesen sértő a készítők részéről, hogy egy közönségfilmet ennyire ócskára csináltak meg. Nehéz volt végignézni, és persze volt is némi feltételezésem, hogy ez tényleg nagyon otromba lesz, erre azért nem számítóttam. :/

Rose Byrne
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Rose Byrne
Salma Hayek
Rose Byrne
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Rose Byrne
Billy Porter
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Salma Hayek
Rose Byrne
Salma Hayek
Salma Hayek

A film összbevétele 29 753 143 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 42 825 904 forintot termelt. A hazai mozik összesen 28 529 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alaposan megosztotta a nézőket és a kritikusokat. Míg az előbbiek 65, utóbbiak mindössze 19 százalékra értékelték a Mint egy főnököt a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 

Salma Hayek és a Miguel Arteta rendező immáron második alkalommal dolgozott együtt. Első közös filmjük a 2017-es Beatriz, mint vendég volt.

(hp )
 

Rose Byrne és Jessica St. Clair a 2011-es Koszorúslányok után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp )
 

A Mint egy főnök forgatása 2018. októberében és novemberében zajlott.

(hp )
 

A Mint egy főnök eredetileg 'Limited Partners' címmel került volna a mozikba, azonban a Paramount 2019. júliusában bejelentette, hogy átnevezték a produkciót.

(hp )
 

A Mint egy főnök premierdátumát eredetileg 2019. június 28-ra tűzte ki a Paramount, de az amerikai bemutatót végül 2020. január 1-re halasztották.

(hp )
 

A filmet nem fogadta kitörő lelkesedéssel a kritika. A Mint egy főnök 92 szemlézett cikket követően jelenleg 18 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2020. január).

(hp )
 
Miguel Arteta rendező mintha soha nem hallott volna a ritmus és az időzítés fogalmáról... több»
 
A Mint egy főnök egy újabb felesleges másfél óra, amit az ember elpazarolhat az életéből. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.