64% 39 szavazat
Bakkermann

Bakkermann

Bakkermann
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet indítórugója a kilátástalanság, amely kor és politika független. Jelképes kisemberek állnak szemben a képtelenül felgyorsult nagyvilággal. Elszánták magukat, felveszik a kesztyűt, derekasan küzdenek sorsuk ellen... A film hősei, a pék hatalmas ötletének köszönhetően: "Megvan a megoldás! Ha megsütjük a világ legnagyobb kenyerét, akkor bekerülünk a rekordok könyvébe és felfigyelnek ránk!" - próbálják kihúzni magukat abból az ingoványból, amibe önszántukon kívül kerültek."A film készítői két alapvető célt tűztek ki maguk elé. Az egyik fontos cél az volt, hogy az egyik legfontosabb és legalapvetőbb élelmiszerünknek, a kenyérnek megmutassa azt a szakrális jelentéstöbbletét… Több

Rendező: Szőke András
Forgatókönyvíró: Zoltán Kincses, Szőke András
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2008.04.10.
Szőke András
Peller Anna
Szőke András
Szőke András
Gáspár Tibor
Badár Sándor
Szőke András
Gáspár Tibor
Badár Sándor
Szőke András
Szőke András
 
2019.07.09 Bizsu82

legújabb vélemény

Nézhető, vicces, poénos film. A színészek nagyon eredetiek benne, jól alakítanak. Magyar filmek kedvelőinek nem lesz csalódás. Egyedi humorú és stílusú.

0
 
2016.02.15 Attila

Szörnyű volt. Tipikusan önmaga karikatúrája ez a film. De mintha a magyar filmipar nem is igazán lenne képes többre, ha a esetleg egy igazi komédiáról lenne szó. Nem vígjátékról beszélek, mert ez a film nem erre játszik. Komédia akar lenni, szóval egy kis drámával operálni.. De ez harmatgyenge.

0
 
2016.10.16 Jony Crash

Hát, kell egy hangulat ehhez a filmhez, az már egyszer biztos. Nem mindenkinek fog bejönni, mert van egy egyedi humora.

0
 
2016.07.19 Henk

Nem jó film. Triviális párbeszédek, egysíkú karakterek. A hangulata talán az, ami meg tudja fogni az embert, de egy idő után szerintem attól is csömöre van.

0

A film összbevétele 133 868 dollár volt (imdb.com).

#1