53% 96 szavazat
Szőke kóla

Szőke kóla

Szöke kóla
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás
Péter  
Majoros Péter
Beleznay Endre
Gubás Gabi
Majoros Péter
Beleznay Endre
Beleznay Endre
Nyári Oszkár
Gryllus Dorka
Beleznay Endre
Görög Zita
Majoros Péter

FILMINFÓ

Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt. Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel (Pozsonyi Takács László), no meg a hallgatag Robival (Nyári Oszkár), aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van arra, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-asába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.

Rendező: Ákos Takács
Forgatókönyvíró: Csaba Novák
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2005.12.15.
 
2023.11.29 Dorkateo

legújabb vélemény

Én bírom ezt a mozit, minden nyegleségével együtt. Egy kis paródia, egy kis Kusturica-ízű balhé, Görög Zita pedig elbűvölően ronda.

0
 
2022.01.19 Emmersson

A kínosat humorosan

Amikor a budai úri fiú belecsöppen a nyócker rögvalóságába. :)

2
 
2018.10.02 thejoker

Én sokat nevettem rajta, szerintem ez nem annyira rossz film, mint amennyire le van értékelve. Vannak ennél sokkal rosszabbak is. Ha egy kicsit nevetni akarsz, megnézed.

0
 
2017.02.26 Péter

Az első magyar film, melyre az értékelésemben nem négy vagy öt csillagot adok. Sajnos a sok jó magyar film mellett ez egy igen gyengére sikerült darab, kár érte.

0
 
2015.02.18 Norcsi59

Majkától és Beleznaitól jobbat vártam. LEHET HOGY CSAK A MŰFAJ NEM TETSZIK, DE EGYSZERŰEN GAGYI. Csalódás volt, nem ajánlom.

0