Sárkányok háza: Egészen epikus magyar feliratos előzetest kapott a Trónok harca spin-offja

Egyre közelebb kerülünk a Trónok harca spin-off sorozatának, a Sárkányok háza premierjéhez, az HBO pedig érezhetően nagyobb sebességre kapcsolt, hiszen be is futott a széria legújabb magyar előzetese.

Bár a trailer egyelőre továbbra sem sokat árul el a sztorival kapcsolatban, annyi mindenesetre már most tudható, hogy az eredeti Trónok harca történései előtt 200 évvel játszódik majd a cselekmény, amikor a Targaryen család ereje teljében uralkodik.

A hatalmat megtartani persze nehéz, főként akkor, ha a Targaryenek minden második leszármazottja csakugyan őrületre van ítélve. A Sárkányok háza augusztus 21-én érkezik az HBO Max műsorkínálatában.

A széria főszerepeiben Matt Smith, Olivia Cooke, Paddy Considine, Rhys Ifans, Ryan Corr, Bill Paterson, Jefferson Hall és Graham McTavish lesznek láthatók. Nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetest!

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»