Shyamalan új parafilmje csatára hívja a Marvelt

Idén nyáron került bemutatásra M. Night Shyamalan legújabb filmje, az Idő, amely alaposan megosztotta a kritikusokat és a rajongókat egyaránt. 

Shyamalan azonban már most gőzerővel dolgozik a következő produkción, a rendező még augusztus végén tett közzé egy bejegyzést a Twitteren, amelyben elárulta, hogy elkészült a következő film forgatókönyvének harmadik változata: “Nagyon feszes. Rövidebb 100 oldalnál.”

A Knock at the Cabin cím alatt futó projekt szinopszisáról persze egyelőre nem érkezett bővebb információ, az viszont már tudható, hogy 2023. február harmadikán kerül majd a mozikba. 

Ha az Universal Pictures csakugyan ragaszkodik majd ehhez a dátumhoz, akkor bizony Shyamalannak is valami ütőset kell majd letennie az asztalra, hiszen 2023. február 17-én jelenik meg a A Hangya harmadik része, amely az MCU multiverzumát bővíti.

Kétségtelen, hogy a Marvel megjelenéseivel bármelyik filmnek nehéz felvennie a versenyt a nézettség terén, így már most biztosak lehetünk abban, hogy a következő év felhozatala igencsak ütős lesz.

62 Idő  (2021)

dráma | misztikus | thriller

Egy kellemes családi vakációként indult az egész... Egy kedves család útja során megáll egy idilli, félreeső tengeparton, ahol úgy tűnik, hogy az idő is másképpen telik, így... több»