Sicario 2: Benicio Del Toro kőkemény háborút indít

Befutott a Sicario 2 második hivatalos előzetese, mely még egy fokkal rátesz a korábbi kedvcsináló adrenalinszintjére.

Májusban folytatódik az Emily Blunt főszereplésével készült Sicario - A bérgyilkos története, igaz, ezúttal már a színésznő nélkül. A második rész története Benicio del Toro karakterére épül majd, és abban már most biztosak lehetünk, hogy Stefano Sollima, aki Denis Villeneuve-től vette át a direktori széket sokkal több akcióval tömi majd ki a filmet. Nem, mintha ez hiányzott volna a Sciarióból, mindenesetre kíváncsian várjuk, mit hoz ki a folytatás a remekbeszabott első részből. Az új trailer mindenesetre bizakodásra ad okot, Del Toro pedig eddigi pályafutása során nem sok okot adott a kételkedésre a filmjeivel kapcsolatban.

A történet főszereplője egy titkosügynök, Alejandro Gillick és egy ravasz CIA-s, Matt Graver, akik csapatot alkotva megpróbálják semlegesíteni a kartellt, melynek tagjai terroristákat csempésznek át az amerikai-mexikói határon.

A produkció forgatókönyvét Taylor Sheridan (Sicario, Wind River - Gyilkos nyomon), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Benicio Del Toro, Josh Brolin és Jeffrey Donovan, de feltűnik a filmben Catherine Keenert és  Matthew Modine is.

Sicario 2 - A zsoldos június 26-tól látható a hazai mozikban.