Siker vagy bukás? Befutottak az első vélemények a Terminator: Sötét végzetről

A Sötét végzet az a Terminator franchise-nak, mint a Az ébredő erő a Star Warsnak?

Megtartották a Terminator: Sötét végzet bemutatóját, melyet követően elárasztották a közösségi oldalakat az első vélemények. Ha hihetünk a „kiritikáknak”, Tim Miller filmje méltó folytatása lett a Terminator 2-nek.

Az újságírók egybehangzó véleménye szerint a produkció, ha nem is lett tökéletes, de egyértelműen a legjobb Terminator film a T2 óta. A Slashfilm újságírója hiányolta ugyan James Cameron újításait és rendezését, de kiemelte Arnold Schwarzenegger  szerepét, a legtöbben azonban Linda Hamilton karakterét és alakítását méltatták, a többség szerint ugyanis olyan súlyt és mélységet ad a filmnek, ami magasan kiemeli a Sötét végzetet a Terminator második része óta készült folytatások közül. Ezen az állásponton volt a Collider újságírója is, akinek nagyon bejött, hogy három női főhőse is van a filmnek, de nem ment el szó nélkül a pazar akciójelenetek mellett sem.

Szerencsére már nekünk sem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön az igazság, ugyanis a Terminator: Sötét végzet jövő héten a hazai mozikban is megérkezik.