Arnold Schwarzenegger, a testépítő bajnokból lett akciósztár a mögöttünk hagyott hétvégén ünnepelte 75. születésnapját. Ezúton is sok boldogságot kívánunk Conan, a T-800 vagy épp John Matrix ezredes megformálójának! És ezt tette a lánya, Katherine Schwarzenegger is, nem is akármilyen formában!

Chris Pratt felesége az Instagramon osztotta meg néhány gyerekkori fényképét, amelyeken az apjával pózol. Az első képen együtt lovagolnak, a másodikon ő és a testvére, Christina Schwarzenegger az apjuk ölében mosolyognak. Lásd a galériánkat.

Az egész család együtt ünnepelte a sztár születésnapját, de emellett az Instagramon is felköszöntötték őt: „Te vagy a legjobb és legviccesebb apuka és nagypapa, mi pedig szerencsések vagyunk, hogy az életünk része vagy.”

Arnold Schwarzenegger nemrégiben egy beszélgetős műsor vendége volt, ahol arról mesélt, mennyire fantasztikus érzés nagypapának lenni. A legkönnyebb dolognak tartja a világon, hiszen amikor a gyerekek átjönnek néhány órára hozzájuk, az otthonát betölti a fény. Játszik néhány órát a kis Lylával, lovagolni viszi, játszanak a kutyával.

De a sztár veje, Chris Pratt is felköszöntötte apósát, ő is megosztott egy közös képet, amin együtt szivaroznak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés