Sokkal hamarabb láthatod a Penge-rebootját, mint gondoltad volna, itt a premierdátum

Már gőzerővel dübörög az MCU negyedik fázisa, az év további részében pedig érkezik az Örökkévalók és a Pókember 3 - Nincs hazaút.

A Marvel azonban a jövő évben is bőven ellátja a rajongókat képregényfilmekkel, egyrészt tovább bővül a multiverzum köré épített elképzelés a Doctor Strange az őrület multiverzumában filmmel, ám bőven akad még olyan projekt a tarsolyban, amelyekről egyelőre szinte semmit sem tudunk.

A Penge rebootját már jó ideje bejelentették a Marvelnél, ráadásul arra sem kellett sokáig várni, hogy Wesley Snipes helyet Mahershala Ali lesz majd látható a címszerepben. Az új Penge premierje mostanáig azonban meglehetősen a levegőben lógott.

A Marvel India hivatalos Twitter profilján a napokban jelent meg egy friss kép a várható megjelenési dátumokról, és bizony érkezett egy kis meglepetés, ennek fényében tehát a Penge már 2022. október hetedikén a mozikba kerül.

Bár az új Penge nagy valószínűséggel nem lesz része a multiverzumnak, ettől függetlenül már egy ideje az MCU egyik legjobban várt filmjének számít, amelynek hatalmas elvárásoknak kell megfelelnie majd. Maga az eredeti Penge írója, David S. Goyer egyébként szintén hatalmas lelkesedéssel fogadta az új produkciót.