2020.07.11   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem kis nyomás nehezedik Matt Reeves vállára, aki jelenleg is gőzerővel dolgozik az új Batman filmen, tekintve, hogy Christopher Nolan Sötét lovag trilógiáját igencsak nehéz lesz felülmúlni.

NA The Batman  (2021)

Ettől függetlenül nem kis várakozás előzi meg az új  Batman adaptációt, amelyben Robert Pattinson mellett parádés szereposztást kapott a produkció, és nagyon úgy tűnik, hogy e téren számíthatunk még némi meglepetésre.

Bár a munkálatok az elmúlt időszakban leálltak, a gyártási folyamatok újraindultak a közelmúltban, ennek ellenére még így is csupán 2021. Őszén kerülhet leghamarabb mozikba a Batman. A Hollywood Reporter magazin értesülései szerint viszont Reeves már most megállapodást kötött az HBO-val egy Batman spin-off sorozat elkészítésére, amely várhatóan egy vérbeli noir széria lenne majd, és amelynek középpontjában maga Gordon felügyelő állna majd.

A Batman univerzum igencsak felpörögni látszik, hiszen nemrég érkezett a hír, hogy maga Michael Keaton is újra magára öltheti a Denevérember öltözéket, illetve a Batwoman sorozat is folytatódik egy új főszereplővel a jövőben.