Jókora kereszttűzbe került a hétvégén a Rambo 5: Utolsó vér. Az eredeti könyv írója szégyelli, hogy a nevét a filmhez kötik, a kritikusok pedig alaposan elverték a port a filmen, ellenben a nézők nagy része élvezi a franchise vergőzös lezárását. Sylvester Stallone mindenesetre nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Az Instagramon reagált Sylvester Stallone a Rambo 5-öt ért kemény kritikákra, melyek szerint az Utolsó vér a széria abszolút mélypontja, a többségük véleményét pedig jól tükrörzi a RottenTomatoes kritikaösszesítő portál 27 százalékos értékelése.

A Stallone által megosztott, idelent is látható videó egy rövid összeállítás a Rambo első részét követő felvételekből, ahol a nézők mondják el a véleményüket a filmről a moziteremből kijövet, majd megszólal a narrátor: „Túl sok neked a Rambo? Nem való mindenkinek.”

Az 50 milliós büdzséből készült akciófilm az elmúlt hétvégén 19 millió dollárt termelt, amivel egyáltalán nem maradt alul a várakozásokhoz képest. A Rambo 5: Utolsó vér-re eddig 17 ezren váltottak mozijegyet Magyarországon.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Can’t handle Rambo? Let’s find out. Grab your seats for #RAMBO Last Blood. NOW PLAYING. Link in Bio.

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Sep 21, 2019 at 6:07pm PDT