Sylvester Stallone írja azokat az sms-eket, amelyeket lányai küldenek a barátjuknak, amikor ők úgy érzik, eljött az idő, hogy elváljanak útjaik.

Sly lánya az Giggly Squad podcastben adott interjúban beszéltek arról, milyen segítségért is szoktak fordulni édesapjukhoz a párkapcsolataikban. “Az apám egy szakértő, amikor a randizós életünkről van szó. Az egyik területe, hogy ő írja a szakítós üzeneteinket” - mondta Sistine.

Ehhez fűződően Sophia azt tanácsolta a lányoknak, hogy élettapasztalatra hivatkozva kérjenek betekintést az apjuktól a “kellemetlen” feladathoz: “Nagyon ajánlom a lányoknak, hogy menjenek oda az apjukhoz, és kérjék meg őt, hogy írjon szakítós szöveget, mert a férfiak ismerik a férfiakat.”

“Soha nem lesznek dühösek, ha őszinték vagytok velük” - tette hozzá Sistine, majd azt is megjegyezte, hogy édesapjuk mindig távolságtartó, ha egy új barátot mutatnak be a családnak.

Sistine azt is elmondta, hogy Sly mindig szivarral fogadja a srácokat, hogy oldja a hangulatot, és hogy a találkozás első négy percében már biztos abban, hogy a párkapcsolat tartós lesz-e.

Sly egyébként nemrégiben saját reality műsort indított The Family Stallone címmel, amelyben mélyebb betekintést enged a magánéletébe.

valóságshow

SkyShowtime (2023.10.02.)

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»