Steven Seagal elmagyarázta, miért támadta meg Oroszország Ukrajnát

Ha valaki eddig nem kiáltotta volna ki magát önjelöl külügyi szakértőnek, és így nem rendelkezne első kézből hiteles és minden kétséget kizáró belsős információkkal az orosz-ukrán háborúról, annak most nem más sietett segítségére a dolgok megértésében, mint Steven Seagal! A színész most megmagyarázta, hogy az oroszok valójában miért is indítottak támadást Ukrajna ellen.

A ’90-es években még viszonylag magasan jegyzett akciósztár, aki manapság már legfeljebb DVD-re szánt filmeket szállít, a Fox News Digital szakértőjeként tevékenykedik. És mint ilyen, kifejtette véleményét arról is, hogy valójában milyen érdekek mozgatják az Ukrajnában jelenleg zajló háborút.

Elmondása szerint létezik egy árnyékba húzódó és a világ történéseinek szálait a háttérből mozgató szupertitkos entitás, amely gigantikus mennyiségű pénzt költ csak arra, hogy különféle propagandával egymásnak uszítsa a két népet. Akiket ő egyébként egy család tagjainak tart. Azt Steven Seagal már nem fejtette ki, hogy ez a titokzatos „entitás” miért taszította pusztító háborúba a két országot.

Steven Seagalról köztudott, hogy remek kapcsolatot ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és évek óta orosz állampolgársággal is rendelkezik. Sőt, Vlagyimir Putyin korábban azzal a feladattal bízta meg, hogy tegyen meg mindent, hogy Oroszország és az USA között javuljon a kapcsolat.

Nos, ezutóbbit aligha sikerült véghez vinnie, mivel a két nagyhatalom között évtizedek óta nem volt ennyire rossz a kapcsolat és a kommunikáció.