Stranger Things spin-off: Egyáltalán nem az, amire számítasz

Alig néhány nap múlva megérkeznek a Stranger Things negyedik évadának utolsó epizódjai, a sorozat alkotóinak viszont már most van néhány ötlete a jövőt illetően.

Matt és Ross Duffer már az ötödik évadon dolgoznak, amely a széria utolsó felvonása lesz majd, a testvérpárnak viszont már most van egy ötlete azzal kapcsolatban, hogy készítenek egy spin-off sorozatot is.

A páros a Vairety magazinnak adott interjúban elmondta, hogy a történet nagyon más lesz, mint amire az eredeti széria alapján számítanánk, azonban ennél többet nem kívántak elárulni a koncepcióról.

“A kérdés az volt, hogy akkor is bele akarunk-e majd vágni ebbe a történetbe, ha a Stranger Things név nem lenne hozzá kötve? Egyáltalán nem olyan lesz, mint amire az ember számítana” - mondta Ross Duffer.

Hogy ez pontosan mit jelent, arra csak idővel kaphatunk majd választ. Az mindenesetre jó hír a rajongóknak, hogy a spin-offot ezzel már magunk az alkotók is megerősítették, így úgy fest, hogy akár még évekig élvezhetjük a Stranger Things világát.

Matt és Ross Duffer Stephen King A talizmán című regényének adaptációján is dolgozik, de mindenekelőtt még ott van a negyedik évad fináléja, mely július 1-től látható a Netflixen.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»