Streaming tipp: Itt a 3 legjobb új sorozat, amit nem szabad kihagynod a jövő héten (február 26-március 3)

Már a végéhez közeledik az év második hónapja, a streamingszolgáltatók pedig gondoskodnak arról, hogy minél lendületesebben induljon tavaszi időszak.

Az előttünk álló napokban ugyanis három olyan friss sorozat is érkezik, amelyekről egyszerűen nem érdemes lemaradni, hiszen ezek a megjelenések drámában, akcióban és kalandban is bővelkednek.

Csekkoljátok tehát az összeállításunkat lentebb, amelyekhez már most kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk!

#3

akció | krimi | thriller

Netflix

Egy titokzatos nő kiképez egy lánytriót, hogy bosszút álljanak egy bűnözői bandán, amely bántalmazza a nőket. A három harcosnő mindent kockára tesz, hogy szembeszálljon ezzel... több»

Itt egy újabb izgalmas krimi, amely franciaországi titkos szervezetet mutat be. Történetünk egy Lyna nevű nőről szól, aki a Furies, a párizsi bűnözői alvilág "békefenntartóinak" tagja. A nő megpróbálja megbosszulni apja halálát, ez pedig egyre mélyebbre rántja őt ebben a sötét világban.
#2

71 Iwájú  (2024)

(2)

akció | animáció | dráma | kaland

Disney+

A  képregényszerű, futurisztikus animációs sorozat Lagosban, Nigériában játszódik, és körüljárja az ártatlanság és a status quo megkérdőjelezésének témáit. több»

Megérkezett a Disney+ legújabb nagyszabásű animációs sorozata, az Iwájú egy teljes mértékben fururisztikus hangulatú sztorival érkezik. A sorozat két, különböző élethelyzetből érkező lágosi gyermek. felnőtté válásról szóló története. Együtt indulnak egy nagy kalandra, amelynek során felfedezik egymás világát, és közben minden helyzetben tanulnak valamit. 
#1

51 A sógun  (2024)

(7) (3)

dráma | kaland | történelmi

Disney+

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»

Az FX egy új, nagy költségvetésű történelmi eposszal rukkolt elő. A sógun James Clavell 1975-ös regényen alapul, amely a 17. századi Japánba repít minket. A polgárháború teljesen szétszakítja az szigetet, amelynek partjaire egy hajótörött európai tengerész vetődik, az egyik helyi nagyúr rájön, hogy ez a férfi lehet a siker kulcsa ahhoz, hogy a maga javára fordítsa a háborút.