Jelenlegi formájában utoljára tért vissza Amerika leghíresebb kémje. Mától streamelheted a Tom Clancy: Jack Ryan negyedik szezonját.

A Jack Ryan című kémsorozat negyedik és egyben utolsó évada már elérhető az Amazon Prime Videón. 

John Krasinski alakítja Jack Ryan ikonikus karakterét, olyan színészek nyomdokaiba lépve, mint Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck és Chris Pine, akik korábban már eljátszották a híres kém szerepét. 

Ami a történetet illeti, az utolsó évadban címszereplő az eddigi legveszélyesebb küldetésen vesz részt: egy külföldi és egy belső ellenséggel is szembe kell néznie. A CIA új megbízott igazgatóhelyetteseként Jack Ryan feladata a belső korrupció feltárása, és eközben egy sor gyanús fekete akciót fedez fel, amelyek feltárják előtte az ország sebezhetőségét. Miközben Jack és csapata azt vizsgálja, milyen mélyre nyúlik a korrupció, egy még megdöbbentőbb felfedezést tesz, mely próbára teszi a hitét abban a rendszerben, amelynek védelmére felesküdött.

A sorozat, bár nem Tom Clancy regényeinek közvetlen adaptációja, pozitív kritikákat kapott az amerikai kém kalandjainak hű, mégis modernizált feldolgozásáért. Olyannyira, hogy John Krasinski alakítását 2019-ben Screen Actors Guild-díjra jelölték. 

A negyedik évad mától látható az Amazon Prime Videón. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Amazon Prime Videó-n mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | thriller

Jack Ryannek különféle ellenségekkel kell megküzdenie, mivel a CIA új megbízott igazgatóhelyetteseként az ügynökségen belüli korrupciót, valamint számos gyanús titkos... több»