Miközben egyre több pletyka kering arról, hogy a DC univerzum milyen irányt fog venni az új vezetők, James Gunn és Peter Safran irányítása alatt, Gunn a közösségi médiában megerősítette a rajongóknak, hogy továbbra is Superman az egyik legnagyobb prioritása.

“Hé James, kérlek, mondd meg, hogy fogjuk-e látni még Supermant? Már régóta ki vagyunk éhezve a legnagyobb képregényhősre a nagyvásznon!” - olvasható az egyik rajongói kérdésben a Twitteren.

“Természetesen igen. Superman hatalmas prioritás, ha nem a legnagyobb prioritás” - válaszolta Gunn, majd azt is elmondta, hogy nem igazak vádak, miszerint nem kedveli Henry Cavillt.

Gunn válaszai a DC univerzum néhány kaotikus napját követően érkeztek. A hírek szerint Patty Jenkins kiszállt a Wonder Woman 3. részéből, miután nem volt hajlandó a stúdió által kért változtatásokat végrehajtani a forgatókönyvön. A Variety arról is beszámolt, hogy Az acélember folytatása nagyon is tervben van, és hogy jelenleg forgatókönyvírókat keresnek a projekthez.

Cavill egyébként számos alkalommal hangsúlyozta, hogy Superman karaktere nagyon sokat jelent a számára, és hogy bármikor újra elvállalná a szerepet, erre pedig remény is csillant a nemrégiben megjelent Black Adammel.

akció | kaland | sci-fi

A Kripton bolygó szülötte, Ka-El gyermekként érkezik a Földre. Egy házaspár tagjai, Martha és Jonathan Kent fogadják be és nevelik fel. A fiú rádöbben, hogy különleges... több»