Susi és Tekergő: Mesésen fest az új Disney adaptáció előzetese!

Megkezdődött az idei Disney D23, ahol a stúdió rögtön elő is rukkolt a következő "élőszereplős" adaptációjának első előzetesével: itt a Susi és Tekergő hivatalos trailere!

Megérkezett az 1955-ös Disney klasszikus, Susi és Tekergő modern adaptációjának első előzetese, mely jó eséllyel azokat is meg fogja győzni, akik nem igazán lelkesedtek Az oroszlánkirály igen valósághű, de annál lelketlenebb animált karaktereiért. A mostani feldolgozásban ugyanis a stúdió egy jól bevált módszerhez tért vissza, és a valódi kutyákkal felvett jelentetekre segítettek rá utólag az animációs szakemberek. Ennek megfelelően pedig a Susi és Tekergő főszereplői valóban lényegesen kifejezőbbnek tűnnek.

A film főszereplője Tekergő, egy jó kedélyű és bohém gazdátlan kutya, akit összehoz a sors az elkényeztetett Susival. Bár a két ebet szakadékok választják el egymástól, amikor Susi bajba kerül, Tekergő az egyetlen, aki a segítségére siet.  

A rendezői széket Charlie Bean foglalhatta el, míg a főbb szereplők hangjait Tessa ThompsonSam ElliottJustin TherouxBenedict Wong és Kiersey Clemons kölcsönzi.

A Susi és Tekergő nem lesz látható a mozikban, a Disney kizárólag a hamarosan induló streaming szolgáltatásában, a Disney+-on teszi elérhető a filmet november 12-től.