Sylvester Stallone is lerótta a tiszteletét Carl Weathers, a Rocky sztárja és régi barátja előtt, aki 76 éves korában elhunyt.

A színész-rendező egy szívhez szóló Instagram-videóban Stallone mély fájdalmát fejezte ki Weathers halála miatt, kiemelve Weathers életében és a Rocky sorozatban játszott meghatározó szerepét. Méltatta Weathers tehetségét, jelenlétét és azt a kitörölhetetlen nyomot, amit Apollo Creedként hagyott a franchise-ban.

"A mai nap hihetetlenül szomorú számomra. Annyira összetörtem, hogy el sem tudom mondani. Csak próbálom magamban tartani, mert Carl Weathers olyan szerves része volt az életemnek, a sikereimnek - mindenben, ami ezzel kapcsolatos, hihetetlen elismeréssel és dicsérettel adózom neki. Mert amikor belépett abba a szobába, és én először megláttam őt, nagyszerűséget láttam. De nem tudtam, hogy mennyire nagyszerű" - mondta Stallone. "Nélküle soha nem tudtam volna elérni azt, amit a Rockyval elértünk."

Stallone visszaemlékezett a kettejük együttműködésére és barátságára, kiemelve Weathers karrierjére gyakorolt jelentős hatását és közös élményeiket.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés