Sylvester Stallone szelfizni tanítja Al Pacinót

Megjelent a The Family Stallone című műsor első két epizódja, amelyben Sylvester Stallone és családja bepillantást enged a magánéletébe. 

Az első epizódban máris kaptak a nézők egy izgalmas cameót, ugyanis Al Pacino is megjelent a műsorban, és mint kiderült, a színészlegenda ugyan ismer az sms-t, tud fényképezni azonban nem az okostelefonjával, így Stallone meg is ragadta az alkalmat, hogy megtanítsa pályatársát szelfizni. Ezt a részletet egyébként fenti galériánkban meg is tekinthetitek.

A műsor Sly-t egyébként  egy igencsak védelmező apaként reprezentálja, aki igyekszik lányait megóvni a fiúktól. Ez a szellemiség a születésnapi partiján mutatkozik meg, miután Sistine megtréfálja őt azzal, hogy várandósnak vallja magát, aminek hatására Sly teljesen kiborul, így csak annyit tud mondani, hogy: "Most teljesen Rambo leszek, haver".

Persze mindemellett Stallone munkájába is bepillantást is nyerünk, hiszen a Meet the Stallones című epizód épp azzal kezdődik, hogy a színész megérkezik a Tulsa King forgatására, majd ezt követően megvallja, hogy valójában szeretne több időt tölteni a családjával, így jutott el annak gondolatához, hogy valóságshow-t csináljon.

valóságshow

SkyShowtime (2023.10.02.)

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»