Szakít a hagyományokkal a Die Hard 6 hivatalos címe

Drágán add az életed, Az élet mindig drága, Még drágább az életed ... Ezt a hagyományt nehéz lesz lekövetni a franchise hatodik címével.

Hivatalos címet kapott a soron következő  Die Hard mozi. A korábbi híresztelésekkel ellentétben a végleges döntés nem a korábban pletykált 'Year One'-ra esett. Ehelyett egy éppen ilyen pofon egyszerű, de magától értetődő cím mellett döntött a stúdió:

McClane.

A történetről egyelőre nem sok derült ki, így csak annyi biztos, hogy a cselekmény két idősíkon fut majd, és egymás mellett mutatja majd be a húszas éveiben, és a hatvanas éveit taposó John McClaint. Bár a film producere, Lorenzo di Bonaventura elmondta, hogy mindkét idővonal egyforma szerepet kap majd, részleteket nem árult el a sztoriról.

A legutóbbi Die Hard-film, a 2013-ban került a mozikba, de melyben megismerhettük a főhős fiát, azonban a produkció sem a kritikusokat, sem a nézőket nem nyűgözte le, ami határozottan meglátszott a bevételeken is.  

Az idén 63 éves Bruce Willis a Die Hard mellett a közelmúltban tért vissza egy másik, szintén a nevével fémjelzett franchise-hoz M. Night Shyamalan filmje, az Üveg kapcsán (A sebezhetetlen trilógia harmadik része).

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a McClane, egyelőre nincsenek információk.