68 Seveled  (2019)

A Coming out és Poligamy rendezője ismét egy szórakoztató és jókedvű filmmel rukkolt elő, ami az előzetes hírek szerint nagyon bejön a közönségnek, hisz akik látták szinte mind egyöntetűen azt vallják: ilyennek kell lennie egy igazi könnyed, romantikus vígjátéknak.

A mozikban már látható Seveled, most hétvégén még közelebb kerülhet a nézőkhöz, ugyanis december 7-én, szombaton a Cinema City Allee-ban este 8 óra 20 perckor kezdődő vetítésen a film készítői is résztvesznek. A nézőknek szerencséje lesz találkonzni a film rendezőjével és forgatókönyvírójával, Orosz Dénessel, valamint a főszereplők, Mészáros Béla, Básti Juli és Mészáros Máté is örömmel válaszolnak majd a közönség kérdéseire a vetítés végeztével. A Seveled történetéről ráadásul bőven lehet beszélgetni, hisz a film könnyed, romantikus, komikus hangulata mögött olyan elgondolkodtató kérdések is felmerülnek, mint például az elköteleződés nehézségei vagy a szülőktől való elszakadás.

Aki tehát a film sztárjaival együtt szeretné megnézi az év leghazudozósbb vígjátékát, és azután beszélgetni szeretne az élményről és feltenné kérdéseit a készítőknek az a holnapi napon a budapesti Allee- moziban megteheti!