Szeméremsértés miatt jelentették fel Jean-Claude Van Damme-ot

Egy 33 éves nő feljelentést tett Jean-Claude Van Damme ellen a 2021 augusztusában történt események miatt - írja a belga sajtó.

Jean-Claude Van Damme ellen szeméremsértés miatt indult eljárás, miután egy 33 éves nő feljelentést tett, írja a belga sajtó. A Sudinfo és a Het Nieuwsblad kiderítette, hogy a nő 2021. augusztus 20-án történt események miatt tett feljelentést egy brüsszeli buli után.

"V. úr ellen eljárás [folyik]. V. V.V. úr [valódi neve Jean-Claude Van Varenberg] ellen szeméremsértés miatt indítottak eljárást. Mint minden gyanúsítottat, őt is megilleti az ártatlanság vélelme. A nyomozás érdekében a brüsszeli ügyészség nem nyilatkozik bővebben" - közölte a brüsszeli ügyészség a belga ügynökségen és a La Libre Belgique honlapon keresztül.

A 61 éves belga színész ügynöke azt mondta, hogy "nincs mit kommentálni, mivel nincs folyamatban az ügy". Hozzátette: "Tudja, rengeteg áldozat van, aki panaszt tesz a művészek ellen. Egy hölgy, aki panaszkodik egy helyzetre? Lehetséges. Nem hinném, hogy ilyet tenne a művész. Nagyon óvatos, házas, gyerekei vannak" - magyarázta az ügynök.

Jean-Claude Van Damme nemrég bejelentette, hogy egy utolsó, nagyon "meta" filmmel szeretne búcsút venni a mozitól, amely szellemiségében közel áll a JCVD című filmjéhez. A film What's My Name? címmel bepillantást enged majd Jean-Claude Van Damme filmográfiájába és magánéletébe. Az ötlet az, hogy egyfajta lezárást kínáljon hosszú akciófilmes pályafutásának azáltal, hogy korábbi filmjeiből több szereplőt is felvonultat.