Bár az Eufória következő évadára egyelőre még várniuk kell a sorozat rajongóinak, mindenesetre van itt valami, amivel egy kicsit talán “elviselhetőbbé” tehetik ezt a várakozási időt. Megérkezett a The Idol előzetese.

A Sam Levinson rendezésében készült The Idol főszerepeiben nem kisebb nevek, mint Elizabeth Berkley, Debby Ryan, Anne Heche és Lily-Rose Melody Depp láthatók, illetve a népszerű The Weeknd énekes is felbukkan.

Az HBO új sorozatáról ugyan egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy valószínűleg egy önsegítő gurururól és egy modern szekta vezetőjéről (akit a popsztár The Weeknd testesít meg) szól, aki kapcsolatba lép egy feltörekvő popbálvány (Lily-Rose Depp).

A The Idolt Sam Levinson fejlesztette The Weeknddel és Reza Fahimmal közösen, és úgy tűnik, hogy a cselekmény a zeneipar sötétebb oldalával foglalkozik. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, az HBO mindenesetre már megerősítette, hogy a széria még ebben az évben elérhető lesz az HBO Max műsorkínálatában.

48 Az idol  (2023)

dráma | erotikus

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»