Sean Beant nem túlságosan izgatja az intimitás-koordinátorok növekvő jelenléte a film- és televíziós forgatásokon. A Trónok harca színésze szerint ezek a szakemberek valójában képesek "tönkretenni" egy-egy szexjelenet természetességét (már amennyiben természetességről beszélhetünk egy megrendezett intim jelenet esetén).

A brit Times-nak adott nemrégiben megjelent interjújában Bean a BBC 1993-as, Lady Chatterley szeretője című sorozat grafikus szexjeleneteire reflektált, mondván, hogy ha intimitás-koordinátor lett volna jelen a forgatáson, az ő alakítása szenvedte volna meg.

"Jobban gátolna, mert felhívná a figyelmet az intim részekre. Valaki azt mondja: 'Csináld ezt, tedd ide a kezed, miközben megérinted a partnered egyik intim testrészét...'" - magyarázta - "Szerintem a szerelmesek természetes viselkedését tönkretenné, ha valaki kizárólag technikai gyakorlatra redukálna egy ilyen jelenetet".

Bean hozzátette, hogy a Lady Chatterley "spontán" és tele volt "örömmel". Ez a spontaneitás szerinte egy intimitás-koordinátor kezei között eltűnne.

"El tudnám képzelni, hogy ez lelassítja a lendületet. De, nem is a lendületet, ez a rossz szó" - mondta -"Elrontaná a spontaneitást."

Amikor emlékeztették, hogy az intimitás-koordinátorok ma már jelen vannak a forgatásokon, "hogy megvédjék a színésznőket a #MeToo után", Bean komolytalannak tartotta az ötletet: "Azt hiszem, ez a színésznőtől függ" - mondta.

Íme, az egyik - akkoriban még intimitás-koordinátor nélkül forgatott - jelenet az 1993-as alkotásból: