Szóval ez lenne a John Wick 4 hivatalos címe?

Ahogy az várható volt, a John Wick: 4. felvonás felvonás hivatalosan is címet kapott, amely ezúttal is igencsak beszédesre sikerült.

Noha egyelőre nem került hivatalosan is megerősítésre, a Twitteren már felbukkant néhány ajándéktárgy, amely a negyedik részhez köthető, ez alapján pedig úgy tűnik, hogy a produkció a “Hagakure” alcímet viseli majd.

A “Hagakure” fogalma busidóhoz köthető, amely a szamurájok életmódját meghatározó szigorú normarendszert foglalja magába. Jamamoto Cunemoto 1716-ban megjelentetett Hagakure című kiadványa a busidóhoz kapcsolódó elmélkedéseinek, kommentárjainak és tanácsainak gyűjteménye.

A negyedik John Wick tehát sejthetően ezúttal a keleti harcművészetek világába viszi majd hősünket. A John Wick 4. felvonás megjelenése a tervek szerint 2022. májusában várható, a főbb szerepekben pedig Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane, Donnie Yen, Scott Adkins és Hiroyuki Sanada lesznek láthatóak.

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»