Tarantino-tematikájú kocsma nyílik. Te kipróbálnád?

Quentin Tarantino munkássága ihlette meg New York egyik bártulajdonosát. A KillBar nevet viselő vendéglátóipari egységet a rendező filmjeinek ikonikus szereplői és jelenetei díszítik, illetve ital- és életkínálatában is megidézi Tarantino életművét.

A tulajdonos Michael Galkovich a rendező nagy rajongójának tartja magát, és szeretett volna egy olyan helyet, ahol a közönség úgy érzi magát, mintha egy Tarantino-filmbe sétált volna be. A hely kivetítőin folyamatosan Tarantino-filmek jelenetei pörögnek majd, illetve azt tervezik, hogy hétfőnként a rendező filmjeit vetítik.

A bár dekorációjának egy részét egy Amar Stewart nevű művész festette képek teszik majd ki, ihatunk majd Bloody Bride mojitót, ehetünk Aljas nyolcas csirkeszárnyat (természetesen 8 különböző szósszal), és kérhetünk hozzá Tarantino-jegesteát. Már csak az a kérdés, hogy mivel készül majd a bár vezetősége a Volt egyszer egy Hollywood premierjére – illetve hogy Alkonyattól pirkadatig lesz-e nyitva a bár?

Ha a saját szemeddel győződnél meg a helyről, akkor itt a cím: 82 South 4th Street
Brooklyn 11249, vagy a közösségi média-felületeik:

KillBar

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s her favorite color! Working on this Kill Bill piece, it feels like I’m pushing lots of yellow paint around and not getting anywhere but enjoying the looseness of it ???? ⛑ ???? . . . . . #amarstewart #killbill #umathurman #quentintarantino #movieart #art #oil #painting #onitsukatiger #samurai #studio #brooklyn #brooklynart #nyc

“I’m An Indian Man In NewYork” (@amarstewart) által megosztott bejegyzés,

Jan 26., 2019, időpont: 4:09 (PST időzóna szerint)

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“I like the way you die Boy” | 24”x36” | Oil on Canvas. New painting for @killbarbrooklyn in Williamsburg. Install coming soon. Swipe ???????? to see details. ???? . . . . . #amarstewart #django #djangounchained #quentintarantino #jamiefox #art #painting #oil #horse #fanart #movieart #brooklyn #williamsburg #nyc #bar

“I’m An Indian Man In NewYork” (@amarstewart) által megosztott bejegyzés,

Jan 20., 2019, időpont: 2:31 (PST időzóna szerint)