'Teljesen megőrültél?': A John Wick 4 vége felháborította a stúdiót

A múlt héten megjelent John Wick: 4. felvonás lezárásához volt néhány ötlete a készítőknek, amelyek közül egyet enyhén szólva sem fogadott túl nagy lelkesedéssel a stúdió. Ezen a ponton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmaz!

Chad Stahelski ugyanis egy friss interjúban elmondta, hogy az első tesztvetítéseken kissé “zűrös” fogadtatásban részesült a film lezárása. A rendező ez alatt pedig nem a párbaj, hanem a temetési jelenetre gondolt.

Az alternatív befejezésben ugyanis a készítők nyitva hagyták azt a lehetőséget, hogy John Wick esetleg túlélte volna az utolsó párbajt, mindezt pedig úgy, hogy a szertartáson jelen lévő kutya elfordítja a tekintetét.

“Titokzatosabbá akartuk tenni a dolgot, ezért látjuk a kutyát felnézni a végén” - mondta Stahelski, majd hozzátette, hogy a Lionsgate nem volt túl lelkes a lezárással kapcsolatban. “Az volt a válaszuk, hogy 'Mi a f@szt képzelsz? Teljesen megőrültél?’ Keanu Reeves és én egymásra néztünk és mosolyogtunk. Elmagyaráztuk, hogy rendes búcsút akarunk készíteni, és hogy ennek a filmnek mindent össze kell kötnie” - magyarázta a rendező.

“És mi lenne jobb módja a búcsúzásnak, mint egy gyönyörű temetés? Így adtuk el ezt a befejezést a stúdiónak. Egy bizonyos ponton véget kell vetni. Aznap este a moziban tudtuk, hogy jól döntöttünk. Mindannyian láttuk a reakciókat, gratuláltunk, és azt mondtuk magunknak: jó filmet csináltunk” - tette hozzá Stahelski.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»