Tényleg Tom Cruise lesz Vasember a Doctor Strange 2-ben?

Lássuk be, rengeteg rajongó álma válna valóra azzal, ha Tom Cruise is szerepet kapna az MCU-ban, ezzel kapcsolatban pedig már most felmerült egy izgalmas elmélet.

A híresztelések alapján ráadásul Cruise pont egy olyan szerepben lenne látható, amelyre valószínűleg kevésbé számítanánk, történetesen ugyanis Vasemberről van szó. Az elmélet szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában koncepciója rengeteg dologra adhat lehetőséget, így akár egy olyan Vasember felbukkanására, aki egy másik univerzumból érkezik.

Érthető módon ez a karakter különbözne attól, akit még Robert Downey Jr. formált meg, ettől függetlenül persze jó eséllyel Cruise alakítása is egy izgalmas színfolt lehet a Marvel világában. A hír egyébként Grace Randolph nevű YouTubertől származik, aki korábban már belengette, hogy valami izgalmas dolog van kilátásban az MCU berkein belül, és hogy maga Kevin Feige is valami nagy dobásra készül.

“Azon dolgozik, hogy megszerezzen téged, Tom Curise, mostanában pedig azt hallottam, hogy meg is tette az első lépéseket. Ez nagyon izgalmas!” - jegyezte meg Randolph. Bár a videó elkészülése óta nem sokat hallottuk a dologról, azért talán még nem érdemes teljesen elvetni.

A közelmúltban nem ez volt az egyetlen hasonló hír. A héten ismét szárnyra kapott a pletyka, egy Instagram felhasználó pedig rögtön elő is rukkolt ez nem hivatalos grafikával (idelent azt is láthatod), és különben is, a Pókember 3-ban már láthattuk, hogy bárkit bármikor be lehet vetni, ki tudja, talán Tom Cruise lesz a következő. Ti mit szólnátok hozzá?

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rahal Nejraoui (@rahalarts) által megosztott bejegyzés