Kumail Nanjiani az Inside of You With Michael Rosenbaum című podcast vendégeként beszélt arról, mennyire megviselték őt lelkileg az Örökkévalókra érkezett negatív kritikák.

“Túlságosan tudatosan tekintettem arra, hogy a kritikák mennyire negatívak voltak. Mindent elolvastam, túlságosan odafigyeltem rájuk” - mondta a színész. Nanjiani hozzátette, amellett hogy tisztában voltak a film negatív fogadtatással, hogy az Örökkévalók sajtókörútja 2021-ben, közvetlenül a koronavírus-járvány után zajlott, így minden különösen intenzíven hatott.

“Azt hiszem, volt valami furcsa leves a légkörben, amiért a filmet ennyire lehúzták, és szerintem ennek nem sok köze van a film tényleges minőségéhez. Nagyon kemény volt, és akkor azt gondoltam, hogy ez nem volt fair velem és a feleségemmel, Emilyvel szemben, és nem tudom így megközelíteni a munkámat többé. Néhány szarságnak meg kell változnia, ezért elkezdtem tanácsadásra járni. Még mindig beszélek erről a terapeutámmal” - mondta Nanjiani.

“Emily szerint valóban traumatikusan érintett az egész. Igazából nemrég vacsoráztunk együtt egy másik szereplővel abból a filmből, és azt kérdeztük: ‘Ez kemény volt, ugye?’ Ő meg: ‘Igen, nagyon kemény volt’, és azt hiszem, mindannyian átmentünk valami hasonlón” - tette hozzá a színész.

Az Örökkévalók egyébként a Rotten Tomatoes portálon 47 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézők pedig 77 százalékra értékelték azt. A hazai közönség 64 százalékot adott rá a Mafabon.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»