Teszteld a megújult Magyar Filmadatbázist, és NYERJ páros mozijegyet!

Megújult külső és új funkciók várják a látogatóinkat. Próbáld ki Te is, és nyerj!

Büszkeséggel jelenthetjük be, hogy alapos ráncfelvarráson esett át a Mafab.hu, a Magyar Filmadatbázis. Portálunk a felhasználói igényekhez és a legújabb trendekhez igazodva a már ismerős külsővel, de számos újdonsággal és funkcióval várja a felhasználókat.

Áttekinthető, szellősebb és modernebb lett a nyitóoldal, ahonnan a legfrissebb, kiemelt előzetesek mellett a hírek, a leglátogatottabb filmadatlapok, a tévé- és moziműsor, a legújabb hozzászólások, fotók és érdekességek is egyetlen kattintással elérhetőek, de a legnagyobb változás az egyes filmadatlapokat érintette. Nézzétek meg a saját szemetekkel ide kattintva.

Az örömünket azonban szeretnénk veletek is megosztani. Teszteljétek a megújult weboldalt, és írjátok meg véleményeiteket, észrevételeiteket a [email protected] mail címre, és ne hallgassátok el azt sem, ha valami hibára bukkantatok. Ha a Tiéd a legkonstruktívabb vélemény/észrevétel,  egy páros mozijeggyel ajándékozunk meg, melyet tetszőleges filmre válthatsz be a Cinema City műsorából!