2020.12.01   szerző: csd   hozzászólások: 0

Mostanáig nem kis találgatás övezte, vajon visszatérhet-e az őrült titán a Marvel filmes univerzumában, a Avengers S.T.A.T.I.O.N. virtuális kiállítás azonban megadta erre is a választ.

Ráadásul nem tévedtek azok, akik azt gondolták, hogy Thanos majd az Örökkévalókban jut újra szerephez, hiszen ő maga is rokoni kapcsolatban áll Thenaval, akit Angelina Jolie alakít majd a történetben.

“Érthető, hogy ez a történet még nem ért véget. Bár ezt korábban már felvetődött, és azt hiszem, hogy egy fiatal Thanos valóban visszatér majd. Ezt talán olvastam is valahol” - nyilatkozta mindezzel korábban Jim Starlin képregényíró.

Bár az Örökkévalók története alighanem ott veszi fel a szálakat, ahol a 2019-ben mozikba került Végjáték véget ért, a rajongók a Marvel sokkal ősibb világát ismerhetik majd meg. A filmre azonban egyelőre még várnunk kell, hiszen az Örökkévalók 2021. novemberében kerül majd a mozikba.

A projekt élére Chloé Zhao került, a főbb szerepekben pedig  Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Gemma Chan és Brian Tyree Henry lesznek láthatóak.