Most már minden kétséget kizáróan elkészül a Doctor Strange folytatása. Az idei San Diegó-i Comic Conon maga a rendező, Scott Derrickson pedig azt is elárulta, hogy a horrof műfajába is tesznek egy kis kitérőt.

Ezen a ponton szeretnénk egyúttal jelezni, hogy cikkünk cselekményleírást tartalmazhat a Pókember – Idegenbennel kapcsolatban.

Bár egyelőre nem ismert a Doctor Strange 2 szinopszisa, a Redditeben máris megjelent egy elmélet azzal kapcsolatban, hogy a filmben feltűnhet akár Tobey Maguire is Pókemberként.

Mindez két utalással is alátámasztható. Egyrészt a Sam Raimi rendezte, 2004-ben megjelent Pókember 2-ben elhangzik Doctor Strange neve, amikor Otto Octaviusnak próbál J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) egy jól csengő bűnözői nevet találni. Másrészt pedig Simmons Jonah Jamesonként egy rövid cameo erejéig a legújabb Pókember filmben is felbukkant az egyik stáblista utáni bejátszásban, amelyben leleplezte hősünk valódi identitását.

Ahogy cím, a Multiverse of Madness is utal rá, Stephen Strange bárhová eljuthat majd az MCU-ban, így egyáltalán nem kizárt, hogy Maguirerel is találkozhatnak majd újra a nézők. A rajongóknak azonban egyelőre várniuk kell, hogy a fenti elmélet csakugyan beigazolódjon, hiszen a film várhatóan 2021. május 7-én kerül majd a mozikba.