Nemrég fejeződött be a Mission: Impossible-franchise hatodik részének, a Mission: Impossible - Utóhatás című rész forgatása, és ennek örömére a stáb  - Tom CruiseRebecca Ferguson,, Henry Cavill és  Simon Pegg - tiszteletét tette a The Graham Northon Show-ban, és vittek magukkal pár werkvideót is.

Az egyiken az az ominózus jelenet látható, amikor Tom Cruise elvét egy ugrást egy veszélyes mutatvány közben - és amelynek folyományaként el is törte a lábát. A baleset miatt a forgatással is le kellett állni, ám szerencsére nem okozott akkora fennakadást.

 

 

A Mission: Impossible-franchise idén ünnepli 52. évfordulóját - az eredeti CBS-sorozatot 1966-ban mutatták be, 7 évadot és 171 részt élt meg. Az 1988-as remake-et az ABC-n mutatták be, ám két évad után elkaszálták. 

A Tom Cruise főszereplésével készült mozifilmeket viszont azóta is töretlen sikerrel és lelkesedéssel gyártják futószalagon - a legutóbbi, hatodik epizódot is hristopher McQuarrie írta és rendezte, ahogy az előző, Mission: Impossible - Titkos nemzetcímű részt is. 
A Mission: Impossible - Utóhatás-t nyáron mutatják be a mozikban.