Tom Hanks megint tomhanksezett egyet, mert bizony nem ez volt az első alkalom.

Egy fiatal menyasszony most megtanulta, hogy az esküvő is olyan, mint egy doboz bonbon: az ember sosem tudhatja, mit vesz ki belőle. Akár még Tom Hanks is feltűnhet.

Egy pittsburghi menyasszonyt jókora meglepetés ért az esküvője napján, amikor Tom Hanks úgy döntött, hozzácsapódik a koszorúslányokhoz.

"Azonnal megdermedtem, és csak bámultam" - mesélte Gwaltney a KCRA helyi hírcsatornának. "Nem tudtam, mit tegyek." Amíg Hanks hozzá beszélt, Gwaltney azt mondta, hogy csak a Toy Storyra tudott gondolni (Hanks szinkronizálja eredeti nyelven a főszereplő cowboyt, Woodyt).

"Mindannyian elvesztettük a fejünket" - tette hozzá az esküvői fotós, Rachel Rowland. "A koszorúslányok kicsoszogtak a limuzinból, ő pedig pózolt a fotókra és gratulált mindenkinek, aztán amilyen gyorsan beugrott, olyan gyorsan el is tűnt. Annyira édes és vicces volt!" Az esetről készült fotót a galériánkban találod.

Ahogy már a cikkünk elején is említettük, Hanks szeret hívatlanul megjelenni az esküvőkön. 2008-ban az Angyalok és démonok olaszországi forgatása során is hasonló eset történt, 2016-ban meglepett egy házasodni készülő párt a Central Parkban, miközben kocogni ment, sőt, megkérdezte, hogy levezetheti-e a szertartást. 2018-ban pedig egy alabamai pár esküvői meghívására válaszolt, bár nem tudott részt venni az eseményen.

Hankset egyébként a júniusban a hazai mozikba is érkező Elvis-filmben láthatjuk majd, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

78 Elvis  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

Elvis Presley-t a rajongók egyszerűen csak A királyként említik, a legendás sztár élete és munkássága pedig zenészek generációit inspirálta. Ezúttal pedig egy olyan... több»