Tom Holland adott némi tájékoztatást a Pókember negyedik részéről.

Az Apple TV+-on hamarosan elérhető The Crowded Room New Yorki-i premierjén a Variety nagazinnak adott interjúban a színész elmondta, hogy bár egyelőre nem árukhat el sokat, mindenesetre tárgyalásokat folytat a Marvellel. A jelenleg is zajló írósztrájk miatt viszont ezek a megbeszélések szünetelnek, így nehéz megjósolni, mikor is szolgálhat valódi konkrétumokkal a projekt kapcsán.

“Erről nem beszélhetek, de azt elmondhatom, hogy voltak megbeszéléseink. Az írókkal való szolidaritásból szüneteltettük a megbeszéléseket. Több beszélgetést is folytattunk, de jelenleg ez még nagyon-nagyon korai stádiumban van” - mondta Holland.

Mindezt korábban egyébként Amy Pascal producer is megerősítette, így ő sem tudta megjósolni, mikor kezdődhetnek meg a tényleges munkálatok. 

Tom Holland a most megjelent The Crowded Room munkálataiban maga is részt vett producerként, így azt is elmondta, milyen volt a aktívan részt venni a sorozat cselekményének alakításában.

“Amikor belevágtunk, még csak egy ütemterv volt az egész. Akiva Goldsmannal együtt kidolgozni, kitalálni, hogyan forduljunk át egy fikciós darabhoz, dolgozni a csodálatos szereposztáson, megtalálni a helyszíneket, kiválasztani a jelmezeket, részt venni mindezekben a dolgokban egy valóra vált álom volt” - mondta Holland. A The Crowded Room június kilencedikén debütál.

dráma | életrajzi | krimi

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»