Tragédia: Ketten meghaltak, hatan megsérültek a Netflix sorozatának forgatásán

Felfüggesztették a Netflix A kiválasztott című sorozatának forgatási munkálatait, miután két színész meghalt és hatan megsérültek a szereplőt és a stábot is sújtó autóbalesetben, Mexikóban.

A sorozat forgatását ideiglenesen szünetelteti a Redrum, a forgatásokat lebonyolító cég. A baleset akkor történt, amikor az áldozatok június 16-án Santa Rosaliából a helyi repülőtérre tartottak. A sérült színészek és a stábtagok állapota stabil. A Netflix egyelőre nem kommentálta a balesetet.

A SAG-AFTRA vizsgálja az esetet. "A SAG-AFTRA kapcsolatban állt a Netflixszel és a mexikói színészszakszervezettel, az ANDA-val az incidenssel kapcsolatban, és a helyi produkcióval együtt vizsgáljuk a körülményeket" - mondta egy szóvivő. - "A forgatáson a biztonság mindig a legfőbb prioritásunk. Továbbra is megteszünk minden szükséges lépést annak érdekében, hogy tagjaink biztonságban legyenek a munkahelyükön."

A balesetben két színész meghalt, hat másik stábtag pedig megsérült - közölték a hatóságok. Az áldozatokat először nem azonosították. Baja California kulturális minisztériuma később közölte, hogy Raymundo Garduño Cruz és Juan Francisco González Aguilar meghalt.

A baleset egy sivatagi úton történt a Baja California Sur-félszigeten lévő Mulege közelében. A stáb a közeli Santa Rosaliában forgatott.

A kiválasztott című sorozat egy 12 éves fiúról szól, aki megtudja, hogy ő a visszatért Jézus Krisztus, akit arra rendeltek, hogy megmentse az emberiséget. A sorozat Mark Millar és Peter Gross képregénysorozatán alapul.

A sorozatot egy ismeretlen független produkciós cég forgatja. A tisztviselők nem tudtak arról, hogy a baleset befolyásolja-e a gyártást.

misztikus | thriller

Annak érdekében, hogy a Zikka vakcinát eljuttassák Pantanal félreeső földjére, három orvos összetűzésbe kerül egy vallási gyógyítóval, és egyre mélyebb belelátást... több»